avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Am primit ordonanța de la Parchetul de pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Am primit ordonanța de la Parchetul de pe lângă ...

Bună ziua!
Am primit ordonanța de la Parchetul de pe lângă Tribunalul... ca,fiind neîntemeiata,
As face o plangere la judecătorul de cameră. se fac ședințe sau judecătorul hotarește soluția?
Aș vrea să știu dacă mă costă fara avocat.Dacă din partea suspectului este avocat ce se întâmplă dacă pierd trebuie să plătesc și avocatul lui.

Alte discuții în legătură

Clasare cauza de malpraxis medical prin prescriptia raspunderii penale Marcel2017 Marcel2017 Va supun atentiei urmatoarea spetă de malpraxis medical: Am depus plangere împotriva soluţiei de clasare cuprinsă în Ordonanţa nr.... emisă de ... (vezi toată discuția)
intimat penal preliminara copie dosar Intimatus Intimatus Pe portal. just apare ca sunt intimat (penal) cu termen de camera preliminara. Petentul a solicitat RUP 318 alin. 12. Întrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Model plangere penala - camera preliminara senny2007 senny2007 Buna ziua, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de plangere la judecatorul de camera preliminara? Va multumesc, (vezi toată discuția)