avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Clarificări contabilitate SRL pentru videochat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Clarificări contabilitate SRL pentru videochat

Buna ziua!Mi-am deschis un srl pentru a putea sa imi platesc taxele pentru banii castigati din videochat.Ideea este ca al meu contabil nu prea stie nimic de cum trebuie sa procedez, spunand ca nu este posibil sa imi platesc taxele din videochat pe srl, eu stiind din alte surse ca este posibil.
Ideea este ca de castigarea banilor de pe site-urile respectiva pana la a putea intra in contul firmei, nu stiu ce pasi trebuie urmati.
Pot transfera banii din site-urile de videochat direct in contul firmei sau cum se face?
Oare ma poate ajuta cineva? multumesc in avans.
Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contabilitate srl videochat Oana.mb Oana.mb Buna ziua. Am o intrebare legata de contabilitate si activitatea de videochat/onlyfans. Am srl deschis pt declararea veniturilor si cont bancar pt acesta. ... (vezi toată discuția)
Care este cea mai potrivita forma juridica? leonnna leonnna Buna seara. Sub ce forma juridica ar fi cel mai bine sa activez pt videochat pt a fi acoperita legal in privinta taxelor si impozitelor, dar nici sa platez ... (vezi toată discuția)
Pe ce sunt impozitat? GolluM99 GolluM99 Buna, Businessul meu e sa strang banii de la un numar de oameni si sa-i transfer mai departe, din contul meu, catre clientul final. Contra unui ... (vezi toată discuția)