Buna seara! Sunt Florin și de vreo 10 zile mă confrunt cu o situație cumplită. Am cumpărat o mașină dintr-un parc auto din Timisoara ,fiind adusa din Franta.Detin talonul barat ,,certificatul de cesiune între proprietarul mașinii din Franta și cei de la parcul din Timișoara ,talonul barat, 2 chei ,factura dovada platii către cei de la Timisoara. M-am prezentat la politie pt.a scoate nr. rosii și să fac infarct ,mașina era declarată furata ! Nu știu ce să fac in aceasta situație ,Sa aștept răspunsul verificărilor de către polițiști ? Sa-i dau in judecata pe cei ce mi-au vândut mașina? Va rog ,ce mă sfătuiți să fac? Trăiesc clipe de coșmar.Va mulțumesc anticipat!
Este recomandabil să așteptați finalizarea verificărilor efectuate de către poliție cu privire la situația juridică a autovehiculului, însă, în paralel, este esențial să vă pregătiți pentru formularea unei acțiuni impotriva vânzătorului, în vederea anulării contractului și recuperării prejudiciului suferit. O reacție promptă este necesară intr-o astfel de situatie.
Durata este incerta.
Trebuie sa insistați sa se urgenteze.
Daca persoana nu este arestată puteți aștepta și câțiva ani.
Statului nu ii pasa de banii dvs.
Sigur ,am anunțat vânzătorul.imediat.El spune că merge in Franța sa vadă ce sa întâmplat , mi-a zis că are Nr .de tel al proprietarului masinii din Franta dar nu răspunde la telefon. Talonul este barat cu data vânzării 06 05 2025 și după, in data de 11 05 2025 a verificat mașina pe car vertical și e totul în regula acea dată.El spune că mașina nu e furata și nu se poate asta.Mi-a trimis și copie după cartea de identitate a proprietarului francez