avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocat pentru partaj succesoral – imobil si terenuri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocat pentru partaj succesoral – imobil si terenuri

avocat pentru partaj succesoral – imobil si terenuri
Solicit asistență juridică pentru ieșire din indiviziune asupra unui imobil , provenit din succesiune. Situație complexă: succesiune parțial dezbătută, moștenitori în dezacord, unii decedați, alții înstrăinați de bun, fără contribuție la cheltuieli sau taxe.
Se impune: deschidere succesiune suplimentară, acțiune de partaj judiciar, obținere acte (Anexa 24, CF, arhive).
Colaborez activ, ofer documentație completă, deschis pentru onorariu de succes si substantial pentru implicare

Alte discuții în legătură

Speta 1 buna ziua! 1. sunt 4 frati (1 fata si 3 baieti) – parintii ... SANTIER SANTIER Speta 1 Buna ziua! 1. Sunt 4 frati (1 fata si 3 baieti) – parintii decedati. 2. S-a dezbatut mostenirea dupa ultimul parinte si au primit de la notar ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune?? maria dinca maria dinca Buna ziua. Daca in cazul in care se face o succesiune si sunt 4 mostenitori,dintre care 2 fac contract de vanzare-cumparare,cel care cumpara poate cere iesire ... (vezi toată discuția)
Succesiune C-D.Z C-D.Z Buna ziua, as dorii si eu o indrumare in acest caz: In 1994 a murit tatal meu, iar in 1997 mama impreuna cu mine si fratele mai mic am mers la notariat si ... (vezi toată discuția)