avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune de vânzare nerespectată ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune de vânzare nerespectată ...

Promisiune de vânzare nerespectată

Bună ziua,

Vă rog din suflet să mă ajutați cu o opinie juridică legată de o situație foarte frustrantă:

Acum aproximativ 4 ani, am semnat o promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare pentru un apartament în Sibiu. În acel document se stipula clar că în termen de 6 luni urma să se semneze contractul de vânzare final, iar apartamentul urma să fie trecut pe numele nostru.

Până în ziua de azi acest lucru nu s-a întâmplat.

Dezvoltatorul abia recent a început intabularea apartamentelor și semnarea actelor finale cu anumite persoane, însă NU cu toți cumpărătorii. În cazul nostru, nu mai răspunde nici la telefon, nici la mesaje.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iulie 2025
leaale, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:07, 17 Iulie 2025
Buna ziua, trebuie anizate actele si situatia in detaliu. Posibil sa fie prescris, solicitati urgent o consultanta unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie apartament - intarziere intabulare/ apartamentizare Clau SB Clau SB Buna ziua, Sunt in procesul de achizitionare a unui apartament intr-un imobil nou (in constructie). Am platit deja avansul de 50% din pretul ... (vezi toată discuția)
Suprafata proprietate NicolaeRazvan NicolaeRazvan Buna ziua, am incheiat in noiembrie anul trecut o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare a unui imobil ce se afla inca in constructie. In promisiunea ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare, contract de vanzare Coca94 Coca94 Bună seara! Ma confrunt cu următoarea problema: O cunoștință a dorit sa achiziționeze un apartament într-un bloc nou. Acest lucru se întâmpla la ... (vezi toată discuția)