avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sotul a fost operat de fractura de menisc, a primit ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sotul a fost operat de fractura de menisc, a primit concediu ...

Sotul a fost operat de fractura de menisc ,a primit concediu de la doctorul chirurg 21 de zile ,si de la kinetorerapie inca 15 zile .Dupa vizita la doctorul ortoped i sau mai recomandat sedinte de recuperare ,dar doamna de de kinetorerapie a spus ca nu poate sa ii mai ofere si al concediu medical ,el ne fiind apt de munca .Intrebarea mea este cine trebuie sa ii ofere concediul medical pe aceasta perioada de recuperare.?

Alte discuții în legătură

Concediu medical pentru operatie in strainatate claudia.streanga claudia.streanga Buna ziua. Am o vecina care s-a operat in Ungaria. Are toate actele necesare primite de la medicii din Ungaria insa, cand s-a prezentat la medicul de familie ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod indemnizatie din 01 in 03 (concediu medical accident de munca) MrFlumf MrFlumf Buna ziua, Am suferit un accident [i](ulterior declarat de munca)[/i] in urma caruia mi-am rupt mana. Initial am primit de la urgente un concediu medical ... (vezi toată discuția)
Accident de munca Vlahul Vlahul Am cazut pe gheata si am fractura de trohiter,mentionez ca transportul era asigurat de firma unde lucrez cu voucher,am coborat din taxiu in fata blocului unde ... (vezi toată discuția)