avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte electronica identitate handicap
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte electronica identitate handicap

Buna ziua Cum trebuie procedat pentru a avea carte de identitate electronică ca și cea a soției mele cu care convietuiesc in locuinta proprietatea ei personala din alta localitate pastrand scutirea de impozit ( legea persoanelor cu handicap) pe locuința proprietate personală unde am actualmente domiciliul ? În prezent pe carte de identitate am aplicata o viza de resedinta in localitatea de domiciliu a sotiei insa am nevoie de carte de identitate electronica emisa de politia de la domiciliul sotiei. Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2025
wazz, utilizator

Alte discuții în legătură

Resedinta si impozitul pe locuinta al persoanei cu handicap wazz wazz Buna ziua Cartea mea de identitate o am pe domiciliul din orasul X iar viza de resedinta in orasul Y. Sunt proprietar al locuintei de la adresa din orasul ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Poate cineva sa-mi rasunda? vladut2 vladut2 Mama a fost diagnosticata cu (altzhaimer) grad de handicap accentuat in decembrie 2010. Mama are domiciliul stabil in Craiova, conform actului de proprietate ... (vezi toată discuția)