Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 gaddy 
	    	Utilizator

gaddy 
	    	Utilizator	    

Va informat corect angajatorul, nu se plãteste concediu medical fãrã sã ai 6 luni cotizate.
Nu deconteazã banii Casa de asigurãri.
Conform OUG nr. 158/2005, pentru majoritatea tipurilor de concedii medicale este necesar un stagiu minim de cotizare de șase luni în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordă concediul. Excepție face concediul pentru risc maternal, care nu necesită stagiul de asigurare; la fel, nu e nevoie de stagiu nici pentru cazul urgențelor medico-chirurgicale, al unor tipuri de arsuri ș.a. câteva excepții prevăzute expres de această ordonanță (art. 9).
 Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 CHKa 
	    	Utilizator

CHKa 
	    	Utilizator	    

gina2010	                   

daca salariatul este angajat de pe 02.02.2015 si de pe 25 martie imi aduce concediu medical, este vreo problema tinand cont ca nu a mai lucrat anterior iar ... (vezi toată discuția)
	                    gina2010	                   

daca salariatul este angajat de pe 02.02.2015 si de pe 25 martie imi aduce concediu medical, este vreo problema tinand cont ca nu a mai lucrat anterior iar ... (vezi toată discuția)

nicolcris	                   

un angajat de 35zile,care inainte a platit contributia la CASSpersonal ,beneficiaza de plata concediului medical (vezi toată discuția)
	                    nicolcris	                   

un angajat de 35zile,care inainte a platit contributia la CASSpersonal ,beneficiaza de plata concediului medical (vezi toată discuția)

Rodyyy	                   

Bună dimineața! Soțul meu are contract de muncă încheiat la data de 31 august,in februarie are 8 zile lucrate,in perioada 1 _ 13 aflandu se in CFP și 26 ... (vezi toată discuția)
	                    Rodyyy	                   

Bună dimineața! Soțul meu are contract de muncă încheiat la data de 31 august,in februarie are 8 zile lucrate,in perioada 1 _ 13 aflandu se in CFP și 26 ... (vezi toată discuția)