avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Referitor la conținutul dosarului pentru pensia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Referitor la conținutul dosarului pentru pensia de invaliditate: Adeverinta ...

Referitor la conținutul dosarului pentru pensia de invaliditate:Adeverinta anexa 6
Eu am carte de munca emisa in 1983 pana in 2011, din 2008 lucrez la Spital iar din ianuarie 2024 dubt in medical pentru o problena oncologica. .Ce perioada trebuie sa cuprindă Adeverinta? Menționez ca lucrez ca operator date in cadrul TESA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 21 Iulie 2025
Adeverinta trebuie emisa de fiecare angajator unde ati lucrat, in situatia in care ati avut alte venituri decat salariul.
Ce reprezinta alte venituri decât salariul, eu n am beneficiat decât de salariul in care erau incluse sporurile afeerente: radiații,vechime,fidelitate.
alte venituri = salariul + sporuri neincluse in salariu, prime etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu tarifar lunar Elena Soare Elena Soare In carnetul de munca, inainte de 1989 inregistrarile se refera la "salariul tarifar lunar"- in acea rubrica se trecea o valoare, de ex.2000 ROL. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Spor de fidelitate florinrohan florinrohan La firma la mine se spune in CCM ca avem dreptul in fiecare luna in afara salariului de baza , de spor de fidelitate dupa cum urmeaza :5% pentru primii 3 ani ... (vezi toată discuția)
Sporuri la salariu + salariu de baza/tarifar fcamy fcamy Am o nelamurire in legatura in legatura cu ce inseamna salariu tarifar si ce inseamna salariu de baza, respectiv daca se cunoaste ce cuprind cele ... (vezi toată discuția)