avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mamei i-a venit decizia de pensionare si vrem sa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mamei i-a venit decizia de pensionare si vrem sa depunem si dosarul de urmas ...

Buna ziua ,

Va rog sa ma ajutati ..mamei i-a venit decizia de pensionare si vrem sa depunem si dosarul de urmas al tataluicare este decedat .Tatal a avut pensie pe caz de boala,Mama tatalui a avut pensie de deportati in Bulgaria .Intrebarea mea este daca la pensia tatalui se mai adauga ceva sau este la fel pensie de urmas de pe urma mamei si se alege care este mai mare ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:28, 21 Iulie 2025
La alegere:
-Pensia proprie
-Pensia de urmas de 50% din ceea ce i s-ar cuveni sustinatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas inainte de pensionare radu.s radu.s Buna ziua! Tatal meu a decedat acum o saptamana in urma unui cancer. El inca nu iesise la pensie, avand doar 62 de ani, dar din cauza bolii eram in decurs ... (vezi toată discuția)
Salariu sau pensie? AllyD AllyD Tatal meu a fost diagnosticat recent cu tumoare cerebrala, iar decesul poate surveni in orice moment. Are varsta de 62 de ani si este salariat. In ultimele 3 ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Stoica Monica-Luminita Stoica Monica-Luminita Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Tata a decedat, el avea o pensie dubla fata de-a mamei.Acum mama a ramas singura, iar pensia ei este ... (vezi toată discuția)