avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transfer active de la firma , la persoana fizica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transfer active de la firma , la persoana fizica

Buna ziua !
O firma are activitatea suspendata din 2018, nu are datorii ,iar ca active are un depozit si o masina. Administratorul, care este asociat unic, vrea sa inchida firma. Cum transfera depozitul si masina pe numele lui, ca persoana fizica, care sunt pasii de urmat si ce costuri implica ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Lichidare , radiere firma mihailcostache mihailcostache Buna seara, Am o firma ( un S.R.L cu asociat unic)care are activitatea suspendata din mai 2010. Mentionez ca nu am nici o datorie (ANAF sau altii), as vrea ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare sau donare persoana juridica catre persoana fizica pantzy79 pantzy79 Buna ziua, Am o firma care a avut activitatea suspendata timp de 2 ani. Pe firma, care este si sediul firmei este trecuta casa si terenul. Firma acum ... (vezi toată discuția)
Faliment firma elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce posibilitati am sa imi inchid firma in conditiile in care nu ii pot suspenda activitatea datorita datoriilor la stat. Va ... (vezi toată discuția)