avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Am nevoie de un sfat sau de o îndrumare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Am nevoie de un sfat sau de o îndrumare in ceea ...

Bună ziua!
Am nevoie de un sfat sau de o îndrumare in ceea ce ar trebui sa fac, nu sunt sigura daca este in regula ceea ce mi se întâmplă de asta întreb aici cu speranța că este cineva aici dispus să mă ajute.
Deci pe parcursul anului 2024 am favut împrumuturi la mai multe societăți de IFN uri însă nu am reușit sa le platesc pe toate ,astfel cele de la care am luat o suma mica cum ar fii 1200 de lei ,astfel in prezent au ajuns sa imi pună poprire cu suma de 5200 de lei,la majoritatea pe care le mai am de achitat suma finala a ajuns de trei ori sau in unele cazuri de patru ori mai mare decât suma inițială.
În cazul acesta va întreb ce pot face pe baza legala astfel încât sa nu platesc de mai multe ori suma îndatorată.

Alte discuții în legătură

Credite bancare/ifn-uri Arrow127 Arrow127 Daca o banca mi-a facut o refinantare partiala ( mi-au ramas cateva IFN-uri lunare iar la unul am o rata de 770 lei/luna ) care pana la urma nu m-a avantajat ... (vezi toată discuția)
Executare silita Andrei A. Andrei A. Buna ziua, acum mai bine de 2 ani am apelat la niste imprumuturi de la diverse IFN uri. Efectiv lucram doar ca sa platesc dobanzile, intre timp am scapat de ... (vezi toată discuția)
Buna seara mentionez ca am vreo 15 imprumuturi , majoritatea ... roxi95 roxi95 Buna seara Mentionez ca am vreo 15 imprumuturi , majoritatea fiind credite pe o perioada de 30 zile. La o parte din ele am angajament de plata. Candva eram ... (vezi toată discuția)