avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un prieten mi-a adus o trotineta și un scuter la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un prieten mi-a adus o trotineta și un scuter la reparat ...

Buna ziua am o problemă
Un prieten mia adus o trotineta și un scuter la reparat l-am reparat dar după ceva vreme 6 _ 7 luni omul nu a mai zis nimic și eu leam vândut acuma ma trezesc ca mia făcut nevasa plângere ca sai dau motocicletă ce as putea sa fac în privința asta? Dacă ma poate ajuta cineva
Cel mai recent răspuns: catalinciprian , utilizator 05:21, 22 Iulie 2025
Reparația pe care ați efectuat-o era mai valoroasa decât obiectele in sine ??? Puteați mai întâi sa luați legătura cu persoana respectivă pentru a clarifica situația si daca refuza sa va plătească ați fi putut s-o acționați in instanță . Acum sunteți bun de plata , nu aveți nici o scuza pentru ce ați făcut , sau recuperați bunurile si le predați proprietarului de drept sau plătiți contravaloarea lor la cât vor fi evaluate de un expert .
Este vb de 800 de lei ambele cu tot cu manopera cum sa iau legătura cu el când el nu răspundea la telefon și cu nevasta-sa nu aveam nici o treaba
Ultima modificare: Marți, 22 Iulie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot obtine deviz`ul de reparatie ! ce sa fac? silviu_ssc silviu_ssc Salut . Numele meu este Costea Silviu , locuiesc in Constanta si acum aproximativ doua luni am fost implicat intr\'un accident grav , cu motocicleta , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este legal sa ti se emita o factura fara a fi informat in prealabil de tarife? sunt proprietare unei garsoniere si robinetul care ... x_iara x_iara Buna ziua, sunt proprietare unei garsoniere si robinetul care opreste apa pe impbil a fost blocat, am sunat la firma cu care avem contract pe bloc sa faca o ... (vezi toată discuția)
Furt la ora 22;30 sorinel99 sorinel99 a seara am iesit de la munca si la bariera am fost aprit si tras afara din masina de cumnatul meu care mia luat masina e adevarat ca nu e transcrisa pe numele ... (vezi toată discuția)