avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La CTP Cluj-Napoca se introduce ținută obligatorie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La CTP Cluj-Napoca se introduce ținută obligatorie ...

Buna ziua
La CTP Cluj-Napoca se introduce ținută obligatorie pentru șoferi, cu treabă asta n-am personal nici o problemă, dar am primit o cămașă cu mânecă scurtă, una cu mânecă lungă și 2 perechi de pantaloni. Este vreo lege câte bucăți de cămăși pantaloni ar trebui să primim având în vedere că lucrăm 12 zile consecutiv când trebuie să lucrăm și în weekend. Am fost amenințați cu sancțiuni dacă nu purtăm ținuta. Când le mai spălăm? Nu avem timp zilnic să spălăm și să călcăm cămașa...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:09, 22 Iulie 2025
Nu exista lege, dar exista regulament intern unde poate sunt mentionate astfel de prevederi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ținuta "obligatorie" în școli MrMakaveli MrMakaveli Bună seara, am și eu o întrebare/curiozitate: este obligatorie/legală o anumită ținută într-o școală publică? Nu \"uniforma obligatorie\" pentru că ... (vezi toată discuția)
Avertisment - dotare lucratori cu echipament individual de protectie. obligatia lucratorului de a purta toate sortimentele de eip din dotare. ContSters290705 ContSters290705 Am o cunostiinta de lucreaza la o cofetarie purtand ca atare uniforma corespunzatoare (ma rog cel putin asa e acolo respectiv -pantaloni bluza sosete ... (vezi toată discuția)
Parcare neregulamentara steriancucale steriancucale Buna ziua, In luna iulie anul curent am parcat in parcarea supraetajata din municipiul Cluj Napoca pe unul din cele 3 locuri de parcare situat intre doi ... (vezi toată discuția)