avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soțul meu a fost săptămâna trecută la fratele lui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soțul meu a fost săptămâna trecută la fratele lui la penitenciar ...

Soțul meu a fost săptămâna trecută la fratele lui la penitenciar jilava.Din greseala și neatenție a uitat sa lase telefonul mobil și încărcătorul la caseta.
Telefonul mobil a fost ridicat de politia magurele.
Soțul a stat 3 ore după politie dar nu a venit echipajul a sosit după 3 ore și Soțul a plecat .
Acum.politia spune ca trebuie sa aștepte dosarul de la parchet ca să i dea telefonul
CE I SE POATE INTAMPLA SOTULUI?

Alte discuții în legătură

Bună ziua soțul meu a fost săptămâna trecută la fratele ... Oanatatarul Oanatatarul Bună ziua Soțul meu a fost săptămâna trecută la fratele lui la penitenciar jilava.Din greseala și neatenție a uitat sa lase telefonul mobil și ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. numele meu este adriana.am cateva intrebari la care ... Adrianapitic Adrianapitic Bună ziua. Numele meu este Adriana.Am cateva intrebari la care nu găsesc răspuns. V-aș ruga politicos daca ma puteti ajuta? Mulțumesc anticipat. 1) ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru o greseala CiprianDavid CiprianDavid Buna ziua, mă confrunt cu o problema din cauza unei neatenții și prostii pe care am făcut-o și care mă termina psihic. Am fost într-un supermarket cu ... (vezi toată discuția)