Cererea de completare a unei hotrari judecatoresti suspenda termenul de recurs?
Sunt reclamant intr-un dosar civil. Am o hotarare judecatoreasca care mi-a fost comunicata pe data de 27.05.2025. Instanta a hotarat ca termen de recurs 15 zile de la data comunicarii. Pe data de 04.06.2025 am depus o cerere de completare a hotararii judecatoresti. Paratul a depus recurs, data de intrare la instanta fiind 17.06.2025.
As dori sa stiu urmatoarele lucruri:
- cererea mea de completare a hotararii judecatoresti a intrerupt termenul in care paratul avea dreptul sa faca recurs (din cate am calculat data limita ar fi fost 11.06.2025)? In urma cererii de completare s-a emis o noua hotarare cu un nou termen de recurs.
- recursul paratului este valabil?
Astazi am primit o comunicare de la instanta in care mi s-a transmis recursul paratului. Asta inseamna ca instanta a considerat ca recursul a fost transmis in termen?
cererea de completare a hot.jud. nu suspendă termenul de recurs(dacă acesta există). Hot.jud.cu un dizpozitiv completat poate fi la rândul ei atacată cu apel sau după caz cu recurs. sunt 2 proceduri paralele.
Comunicare jud.
alex_gav
In cazul unei executari silite,comunicarea unei hot.jud.,se transmite, atat intimatei cat si reclamantului in acelasi timp si cu acelasi nr.de ... (vezi toată discuția)