avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocatul meu nu a mentionat in cererea de intampinare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocatul meu nu a mentionat in cererea de intampinare ...

Buna ziua ! Avocatul meu, nu a mentionat in cererea de intampinare la chemarea in judecatala, cheltuielile de judecata (onorariu avocat) si nici nu a depus chitanta de onorariu (mentionez ca eu sunt partea parata in proces). Judecatorul, a respins cererea de chemare in judecata formulata de reclamant, admitand exceptia lipsei de interes invocata din oficiu. Urmeaza termen de 30 de zile pentru apel. Avocatul meu spune ca a uitat sa mentioneze cheltuielile de judecata si a uitat sa depuna chitanta de onorariu, si in acest caz nu se mai poate face nimic. Pronuntarea a fost in prima sedinta. Practic, am castigat procesul, dar nu pot sa recuperez onorariul de avocat (avocatul, a emis chitanta la timp, dar mi-a fost trimisa, dupa pronuntare...). Se mai poate face ceva in acest caz ? Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2025
adana99, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vasile Braun , Avocat 10:51, 23 Iulie 2025
Da. Le solicitați pe cale separată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa avocat marianica marianica Am avut anul acesta o problema juridica. Vecinul meu m-a dat in judecata pentru revendicare imobiliara. Din start sansele lui de a castiga erau ca si ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata AL MARIN AL MARIN Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat si o chitanta platita de client care nu a fost depusa la ... (vezi toată discuția)
Ce probe pot solicita ca parat intr-o astfel de actiune in pretentii. dandanaua dandanaua Reclamanta, institutie de stat, ma cheama in judecata, cu o actiune in pretentii, pentru a-i plati cheltuielile de judecata, reprezentand onorariu avocat ... (vezi toată discuția)