avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, daca am buletin de Ilfov și viza de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, daca am buletin de Ilfov și viza de reședință pe ...

Buna ziua,daca am buletine Ilfov și viza de reședință pe București,trebuie sa mai schimb numerele și actele mașinii pe Ilfov?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 23 Iulie 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa imi schimb buletinul dupa achizitia unei locuinte ? alchemist alchemist Salut, In acest moment locuiesc in Bucuresti si am buletinul pe adresa apartamentului parintilor (unde si locuiesc) insa in curand voi achizitiona un ... (vezi toată discuția)
Situatie domiciliu persoana cu handicap victor sorin victor sorin Buna ziua Am un copil cu handicap certificat definitiv are buletin cu viza de resedinta in Bucuresti , si buletinul fiind de ilfov , propietarul nu mai ... (vezi toată discuția)
Se muta dosarul de pwnsie daca fac viza de resedinta la parinti in alt judet ? florin19801980 florin19801980 Stau in bucuresti buletin adresa in bucuresti apartament si vreau sa fac viza de flotant de resedinta in ilfov la parinti sunt pensionat definitiv intrebarea ... (vezi toată discuția)