avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Termen plata Tva si carti de munca?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Termen plata Tva si carti de munca?

Termen plata Tva si carti de munca.
Buna ziua. Daca contabila a spus ca pana pe 24 iulie trebuie platite cartile de munca si TVA-ul ( se plateste trimestrial) ce se intampla daca se intarzie cateva zile cu plata? De asemene, se intampla ceva daca se intarzie o saptamana cu plata (in afara de calcul penalitati)? Poate Anaful sa dispuna un control din cauza asta?. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva haiducu haiducu ce se poate intampla daca am intarzia cu declaratia pentru a deveni platitor de tva?? am intarziat o luna> (vezi toată discuția)
Tva deductibil, tva de plata TwisterTG TwisterTG Buna seara, am si eu o intrebare. Urmeaza ca la sfarsitul lunii iunie sa emit o factura pentru o comanda foarte mare, in urma careia ar trebui sa platesc la sf ... (vezi toată discuția)
Discutii contabile si fiscale ucurel69 ucurel69 Am o firma n-e platitoare de TVA.In august 2010 am primit de la finante o instiintare ca incepind cu 2009 am devenit platitor de TVA,acumulind o datorie de ... (vezi toată discuția)