avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumpărat o mașină de la o firma, mașina fiind ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumpărat o mașină de la o firma, mașina fiind importata ...

Am cumpărat o mașină de la o firma, mașina fiind importata din străinătate. Am primit factura pe care am plătit o în întregime. Urmează sa o ridic zilele acestea. Mi-a spus ca nr roșii sunt gratis (30 zile), le-am prelungit totuși pe încă 30 zile (2luni),suportand costurile pentru prelungire. Ar fi cică nr pe firma, cu asigurarea făcută. Pot circula cu aceasta astfel din județul firmei în județul meu? Ce acte ar trebui să primesc astfel când preiau mașina de la această? (singurul document pe care îl am la momentul actual e doar factura ce ține loc de contract vânzare-cumpărare)

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto import crt82 crt82 Buna ziua, Am achizitionat recent un autoturism import Germania. Autoturismul a fost adus in Romania pe platforma de catre o firma ce are ca obiect de ... (vezi toată discuția)
Cumparare / inmatriculare masina gbuta gbuta salut, vreau sa cumpar o masina adusa din Germania. Are al doilea set de numere rosii in Romania. Ma intereseaza cum se procedeaza, unde trebuie mers, ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. de curand am cumparat un auto de la o firma de import ... hdanny hdanny Buna ziua. De curand am cumparat un auto de la o firma de import auto sh. Ei mi-au dat numerel rosii pe o luna. Intrebarea este urmatoarea: Pot sa prelungesc ... (vezi toată discuția)