avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Socrii mei au cumparat 2 case pe acelasi teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Socrii mei au cumparat 2 case pe acelasi teren ...

Buna, socrii mai au cumparat 2 case(casaA si casa B) pe acelasi teren, intelegerea a fost ca ,casa B sa o puna pe numele nostru dupa ce achitam suma stabilita de amandoua familii,termenul se incheie in septembrie anul acesta mai avem 1600 de eur din suma stabilita si ei s-au razgandit si decid sa vanda ambele proprietati, noi am mers pe incredere si avem dovezi de plata plus inregistrati in care se confirma intelegerea, noi nu vrem sa vindem si sa ramanem aici, putem face ceva?nu am.facut nici un act fiind in familie si bazat pe incredere
Ultima modificare: Joi, 24 Iulie 2025
alexpaul13, utilizator

Alte discuții în legătură

Antecontract nerespectat ingriduta ingriduta va rog sa ma ajutati cu un sfat tot in legatura cu un antecontract nerespectat... mama mea a incheiat un antecontract cu sotii Sufaru pentru cumpararea de la ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare sau donatie Valeanu Razvan Valeanu Razvan Salut, Socriul meu ne-am donat o casa si un teren la sat , in ce conditi am putea face un act de vanzare- cumparate sau donatie sa platim cat mai putin la ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare ContSters24001 ContSters24001 Buna ziua, Spe din toata inima sa ma puteti ajuta. Acum doi ani am stabilit impreuna cu socrii sa construim o casa impreuna pe terenul lor. Intelegerea era ... (vezi toată discuția)