avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sora mea poate sa facă succesiune fără acordul meu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sora mea poate sa facă succesiune fără acordul meu?

sora mea poate sa facă dosar de moștenire fără acordul meu ? suntem 2 frați, ambi părinți decedați în urma cu 10 ani, menționez ca este un act de donare către sora mea din partea lui tata ( ultimul decedat) dar pe durata cât a trăit el, după deces mi sa spus ca am și eu drept de moștenire
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:51, 25 Iulie 2025
Sora dvs poate incepe procedura succesiunii , dar la aceasta veti fi chemat si dvs., insa :

Circumstanțe speciale în care se poate face succesiunea fără toți moștenitorii prin voința celui decedat
[ link extern ]

sau

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dana58 dana58 care sunt cotele in cazul unei succesiuni intre doi frati vitregi dupa moartea celui de-al doilea parinte (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate acte necesare daniel2222 daniel2222 Bunicul vroia sa-mi lase mostenire pamantul vreo 7200 mp dar am amanat, si intre timp a murit si el si bunica :(( , si a ramas treaba nerezolvata! Eu am titlul ... (vezi toată discuția)
Părinții mei au decedat. aveau trei copii din ... Cinesice@$ Cinesice@$ Bună seara! Părinții mei au decedat. Aveau trei copii ...din care unul a decedat.( o sora a noastra)..imediat dupa decesul parintilor.. si am ramas doi ... (vezi toată discuția)