avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă percheziția informatica se constata a fi nula, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă percheziția informatica se constata a fi nula, deoarece ...

Dacă percheziția informatica se constata a fi nula, deoarece nu m au citat și au făcut totul în lipsa mea, poate procurorul face o percheziție noua?
Camera preliminara a constatat ca e nula, acum dacă face una nouă, de unde știu eu ca nu au șters date sau modificat conținut. Au telefonul clonat, da de unde știu sigur ca nu au băgat sau scris ceva din el.

Alte discuții în legătură

Citatia de către diicot în calitate de inculpat, pentru percheziția ... Jhin23 Jhin23 Citație e de către diicot în calitate de inculpat, pentru percheziția informatica, trebuie făcută prin citație scrisa? Sau telefonic? Ei mint ca m au ... (vezi toată discuția)
Document perchezitie informatica ciurli_si_burli ciurli_si_burli In urma perchezitiei informatice am semnat un raport in care se prezenta continutul gasit. Dupa semnarea acestuia, am asteptat sa mi se inmaneze un exemplar si ... (vezi toată discuția)
Perchezitia informatica se realizeaza doar fizic sau poate fi si sub forma unor virusi, trojani, wifi sniffing etc. tigaricj tigaricj Ati intalnit vreodata ca in cazuri de infractini grave: violati in serie, pedofili, traficanti de tigari/droguri sau persoana care atenteaza la integritatea ... (vezi toată discuția)