avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ați putea să-mi spuneti unde se află arhiva IPL ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ați putea să-mi spuneti unde se află arhiva IPL Codlea?

Bună ziua, ați putea să-mi spuneti unde se află arhiva IPL Codlea? Am ne oie de adeverință pengru grupa a 2-a de muncă. Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:38, 25 Iulie 2025
Ce inseamna IPL? Vorbiti de fostul Combinat de Prelucrare a Lemnului ? Daca da, aici gasiti arhiva:
S.C ASCO TOOLS S.A (Combinatul de prelucrare a lemnului Brașov - Secţia Codlea) : S.C. UBERUM S.R.L
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva ielif galati intre anii 1987-1991. ... Didel Didel Buna ziua, unde pot gasi arhiva IELIF Galati intre anii 1987-1991. Mentionez ca am primit o adeverinta si urmatorul raspuns (de la firma care detine arhivele ... (vezi toată discuția)
Adeverinta cu grupa de munca, ore de noapte si vechime. nandor123 nandor123 Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema: Am nevoie de adeverinte care sa contina vechimea in munca, ore de noapte, grupa de munca... ... (vezi toată discuția)
Obtinere grupa munca zbrancav@yahoo.com zbrancav@yahoo.com adresa IMGB DOSAN GRUP de unde as putea obtine vechimea cu privire la grupa de munca. va multumesc. (vezi toată discuția)