avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Indemnizatie retroactiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Indemnizatie retroactiva

Tatal meu a beneficiat de o indemnizatie rezultata din imbolnavire profesionala in cadrul MApN, la aceea vreme eu aveam 16 ani, mai tarziu am aflat ca si copii puteau beneficia de o indemnizatie suplimentara in timpul efectuarii studiilor.
Se mai poate obtine aceea indemnizatie retroactiv daca se face dovada ca nu am beneficiat din necunostinta de cauza si daca se face dovada efectuarii studiilor in acea perioada?

Alte discuții în legătură

Pensie urmas foxi foxi In cazul in care repeta anul la facultate, un adolescent poate pierde pensia de urmas ( tatal copilului a fost maistru militar) sau i se poate imputa/ cere ... (vezi toată discuția)
Obtinere ajutor somaj solomcarmendamiela solomcarmendamiela Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca poate beneficia de ajutor de somaj, un absolvent studii superioare 2009,(mentionez ca are carte de munca, dar ca vechime ... (vezi toată discuția)
Venituri impozabile pentru indemnizatie de crestere a copilului isabelap isabelap Buna ziua! Speta este urmatoarea: pesraona angajata pe data de 6 iunie 20012, intra in concediu de maternitate la data de 19 aprilie 2013, deci pana in acest ... (vezi toată discuția)