avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... În cazul unei adresa de solicitare documente/ ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

În cazul unei adresa de solicitare documente/ informații de ...

În cazul unei adresa de solicitare documente/ informații de la Antifrauda pentru o persoana fizica care nu a depus declarația unică pentru mai mulți ani, aceasta are voie în termenul de 30 de zile prevăzut în adresă să depună declarațiile? Se consideră început controlul ? Sau se poate conforma in limita celor 30 de zile și apoi să trimită documentele celor de la Antifrauda?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iulie 2025
simona@eac.ro, utilizator

Alte discuții în legătură

Am fost chemat telefonic la anaf pentru că cei de la antifraudă m-au găsit pe olx cu ofertă de cazare. ce pot face în această situație? free_your_mind free_your_mind Bună seara, Am şi eu o problemă şi v-aş ruga frumos să mă ajutaţi. De câteva zile mă tot suna cineva să ceară cazare, eu având anunţ pe OLX ... (vezi toată discuția)
Venituri din chirii p.f. + venituri din cmi chirfeli chirfeli P.F.A detinatoare de Cabinet medical din 2014 in 26.02.2020 da spre inchiriere ca persoana fizica un apartamet cu contract. In 27.07.2020 intocmeste un act ... (vezi toată discuția)
Declaratia de venituri si patrimoniu!!!! mikaelllap mikaelllap care este numarul acestei declaratii? ce contine? pana cand trebuie depusa? (vezi toată discuția)