avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... examen definitivat cj
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

examen definitivat cj

am lucrat ca si consilier juridic 1 an si apoi am intrat in concediu pentru ingrijirea copilului timp de 2 ani. Doresc sa sustin examen pentru admitere in barou pentru categoria celor care au profesat juridic. Ce trebuie sa fac? Este nevoie sa dau intai examenul de definitivat in cj sau este suficienta vechimea de 1 an pe care o am ca si stagiar. ?
Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: grace.lex , utilizator 13:37, 15 Februarie 2010
Trebuie sa aveti definitivatul luat in profesia de cj
Multumesc. stie cineva cand se organizeaza concurs pentru definitivarea cj?
Eu sunt inscrisa in tr-un alt judet in UCJ si acolo am avut maestru care s-a ocupat de mine timp de 1 an pentru ca eram si angajata. Ce sa fac acum fiindca m-am mutat intr-un alt judet si nu mai lucrez. Unde ma adresez?Trebuie sa mai lucrez inca 1 an?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier cu 5 ani vechime , exam de primire sau definitivat? OANA GORAN OANA GORAN :-/ daca sunt cons.j. am peste 5 ani vechime, anul acesta dau exam in toamna pt primire in barou ?? sau dau direct definitivatul si scap de stagiatura??? (vezi toată discuția)
Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)
Definitivat consilier juridic Juridika Juridika Buna ziua. As dori sa stiu daca inscrierea unui consilier juridic in Uniune dupa 7 ani de vechime in sistemul privat, mai atrage dupa sine sustinerea ... (vezi toată discuția)