avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, îndeplinesc, prin cumul o funcție care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, îndeplinesc, prin cumul o funcție care nu este ...

Bună ziua, îndeplinesc, prin cumul o funcție care nu este in organigrama instituției (mai mică ca nr.de angajați), la altele există, dar am trecut în fișa postului atribuții și răspunderi specifice fără a beneficia de vreun drept, gen spor sau concediu suplimentar. Întrebarea mea este dacă pot solicita angajatorului plata unui spor, de care cei încadrați pe funcție beneficiază? Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna ContSters79654 ContSters79654 La nivel de unitate am incadrata o persoana care cumuleaza si o alta functie. Pentru functia cumulata nu are un nou contract de munca ci beneficiaza de un spor ... (vezi toată discuția)
Salariu ptr cumul de functii kmikiks kmikiks Sant motopompist(pompier) pe fluturas dar si agent de paza in acelasi timp.Am dreptul de a cere spor ptr cumul de functii?:( (vezi toată discuția)
Schimbări în fișa postului sub pretextul de actualizare a ... Hobitzi Hobitzi Schimbări în fișa postului Sub pretextul de actualizare a fișelor de post(pentru eliminarea unor formulări incluzând anumite sporuri, care în legea ... (vezi toată discuția)