avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buná ziua . Unde pot solicita certificatul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buná ziua . Unde pot solicita certificatul plurilingue de nastere ...

Buná ziua . Unde pot solicita certificatul plurilingue de nastere an Romania. , Multumesc

Alte discuții în legătură

Certificatul de nastere unui copil nascut in italia lacramioara77 lacramioara77 buna ziua as vrea daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cu o problema pe care o am. Sant in italia de 8 ani si am un baietel de un an si doua luni ... (vezi toată discuția)
Acte copil roman nascut in belgia catalina-boldan catalina-boldan Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de copiii romani nascuti in Belgia. Anul acesta in ianuarie ne-am mutat in Belgia, sotul meu lucreza aici, e si el ... (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului romanesc (copil nascut in spania) Teodora_Nicolae Teodora_Nicolae Buna ziua! As vrea sa va rog sa ma ajutati cu o speta destul de complicata si pe care o voi expune cat mai scurt posibil.Am un copil in varsta de 4 ani care ... (vezi toată discuția)