avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Salon infrumusetare mobil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Salon infrumusetare mobil

Buna ziua
Sunt in proces de deschidere a unui salon de infrumusetare mobil, respectiv intr-o autoutilitara cu care merg acasa la clienti. Legislatia nu prevede acordarea unei autorizatii de functionare pentru afaceri la punct mobil. Autorizarea se poate face la adresa sediului social insa lucrand in teren, sunt pasibil de amenzi in lipsa autorizarii la punct mobil.
Cum se poate obtine o astfel de autorizatie de la primarie?
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2025
SergiuF, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizații necesare deschiderii unui salon mobil ValentinCh ValentinCh Salutare. De ce autorizații as avea nevoie pentru deschiderea unui salon de înfrumusețare (frizerie, coafor, make-up etc) mobil, pe 4 roti? Pentru ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru teren viran lylo lylo Buna ziua. Am o cerere de infiintare punct de lucru pe un teren viran. Mi s-a cerut la ONRC autorizatia de constructie si procesul verbal de receptie insa eu ... (vezi toată discuția)
Manichiură acasa Miha Baidoc Miha Baidoc Buna ziua,doresc să prestez servicii de manichiură acasa,am o cameră disponibilă, imi puteti spune dacă este ok? Stiu ca la salon e nevoie de cameră ... (vezi toată discuția)