avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1422 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Intrebare declarare exchange
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Intrebare declarare exchange

Intrebare declarare exchange

Salutare, daca eu fac exchange uri din paypal - coinbase pe numele meu din ce am citit trebuie a declar in 2026 profitul pe 2025 care ar fi 10%, daca declar as mai putea sa am alte probleme?

Alte discuții în legătură

Declarare castig? PaulCos PaulCos Salutare, in caz de fac exchangeuri paypal -> crypto folosesc coinbase si cumpar ltc cu paypal pe coinbase daca fac asta mai mult si am intrebat si chatgpt ... (vezi toată discuția)
Salutare, in caz de fac exchangeuri paypal -> crypto folosesc ... PaulCos PaulCos Salutare, in caz de fac exchangeuri paypal -> crypto folosesc coinbase si cumpar ltc cu paypal pe coinbase daca fac asta mai mult si am intrebat si chatgpt ... (vezi toată discuția)
Paypal pot avea probleme cu anaful daca eu fac exchange din paypal ... PaulCos PaulCos Paypal Pot avea probleme cu anaful daca eu fac exchange din paypal in crypto? folosec zen(o banca din Lituania) nu fac trazanctii cu sutele de mii de euro, ... (vezi toată discuția)