avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva la servicii facturate la 01.08.2025 pentru luna ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva la servicii facturate la 01.08.2025 pentru luna anterioara?

Buna ziua, in contextul noilor modificari fiscale, as dori sa stiu ce cota de TVA se aplica unor prestari servicii de tip abonament lunar, facturate la 01.08.2025 pentru luna anterioara?
Multumesc,
Maria
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in contextul majorarii tva, care este procedura in ... veronica.ungureanu@vivomag.ro veronica.ungureanu@vivomag.ro Buna ziua, in contextul majorarii TVA, care este procedura in cazul unei comenzi facturata cu titlu de avans cu TVA de 19% inainte de 01.08.2025 si se livreaza ... (vezi toată discuția)
Tva la facturi emise pt prestari de servicii dupa 1 iulie 2010 soranacristache soranacristache Pentru facturile emise dupa data de 1 iulie 2010 care se refera la prestari de servicii din luni anterioare acestei date ce cota de TVA se aplica: 19 sau ... (vezi toată discuția)
Servicii intracomunitare iulya iulya Buna Ziua! Va rog frumos am si eu o intrebare...Este vb. de o firma din Romania-neplatitoare de TVA,care efectueaza prestari servicii-studiere a pietei si ... (vezi toată discuția)