avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pe data de 22.07.2025 am trimis concediu medical ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pe data de 22.07.2025 am trimis concediu medical către angajator ...

Bună ziua ,
Am nevoie de o îndrumare , pe data de 22.07.2025 am trimis concediu medical către angajator eu fiind în perioada de probă acesta mi a transmis ca se va încheia activitatea mea la ei în companie și mi a fost desfăcut contractul de muncă cu data de 23.07 eu fiind în concediu medical .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 30 Iulie 2025
In termen de 45 de zile calendaristice de la data la care ati luat cunoștință de măsura dispusă - incetarea c.i.m. - , puteti contesta la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul decizia de incetare.

In cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.

Pe durata concediului pentru incapacitate temporară de muncă , contractul individualde munca este suspendat de drept, nefiind posibilă încetarea sa în nicio situație, cu excepția cazului în care intervine încetarea de drept prevăzută de art. 56 C.mun.

Vedeti si
www.avocatnet.ro/articol_606...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim? gillu gillu Buna ziua. Vineri 06.01.2017 s-a transmis prin e-mail unui angajat o notificare de desfacere a CIM in temeiul art. 31 (3), in perioada de proba, dupa ce in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Ruslana1 Ruslana1 Buna ziua. Am un angajat cu Contract de munca temporara, a carui durata expira la 30.06.2013. Din data de 27.04.2013 acesta se afla in concediu medical ... (vezi toată discuția)
Contractul individual de munca antonio123 antonio123 MA numesc X mi sa desfacut contractul de munca in timpul cind eram in concediu medical. DESFACEREA contractului individual de munca sa facut conform art 65 ... (vezi toată discuția)