avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CARBOSIN a fost trecut la gr 1 de munca conform ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CARBOSIN a fost trecut la gr 1 de munca conform ordinului ...

totusi ,ich carbosin a fost trecut la gr 1 de munca conform ordinului 50/90 cum il putem recupera fiindca intreprindera nu mai exista iar arhiva de la braila nu da referiri la grupa de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 30 Iulie 2025
Se pare ca detinatorul arhivei nu are documente legate de activitatea desfasurata in grupa de munca.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Pentru recuperarea grupei de muncă trebuie promovata o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu grupa de munca Iliekp Iliekp Am fost angajat la S.C. CARBOSIN S.A. COPSA MICA in perioada noiembrie 1987 - martie 1994 ca inginer electrotehnist promotia 1987. Deoarece in acea ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la grupa i de munca sau nu ioan abraham ioan abraham Ma numesc Abraham Ioan si am muncit si in grupa I de munca la Nitramonia Fagaras (de unde am obtinut adeverinta aferenta ) si apoi la Carbosin Copsa Mica,unde ... (vezi toată discuția)
Recunosterea unui drept Statescu Statescu Buna ziua! Dupa 1990, s-a acordat gr. a-II-a de munca, printr-un ordin al ministrului muncii. Salariatii prezenti la intreprinderea la care am lucrat inainte ... (vezi toată discuția)