avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Înștiințare despăgubiri după accident auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Înștiințare despăgubiri după accident auto

Buna ziua ,am nevoie de răspunsuri în legătură cu o înștiințare .Fiul meu a accidentat o doamna pe o străduță unde nu este trotuar ,nu era viteza deoarece era o intoarcere a dubei cu care își distribuia coletele ( menționez că autoutilitara nu era a lui iar el conducea acest autovehicul prin bunavointa celui cei era șef ) .Doamna nu a depus plângere ,într-un fel cred că se simțea vinovată deoarece plimbiandu- si câinele avea gluga pe cap și nu a auzit zgomotul motorului fiind și într-un unghi mort .Ideea e că asigurarea autoutilitarei a refuzat să o despăgubească cu sumele cerute de accidentată și acest lucru a dus la depunerea actelor spre tribunal iar fiul meu este chemat și el în calitate de responsabil cu producerea accidentului.( Sper că m-am făcut înțeleasă).întrebarea mea este : Ce putem face in acest caz și dacă el ar putea fi atacat direct pt despăgubiri?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog frumos sa-mi dati niste pareri si sfaturi,referitoare ... Nickolas N Nickolas N Buna ziua! Va rog frumos sa-mi dati niste pareri si sfaturi,referitoare la problema cu care ma confrunt in momentul de fata. Fiul meu lucra la o firma de ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa Carmenmoise Carmenmoise Buna Ziua In data de 15 oct la ora 10.00 pe un drum national intr-o zona neiluminata corespunzator tatal meu conducand o duba a trecut peste un obstacol care ... (vezi toată discuția)
cum as putea proceda in cazul retinerii abuzive a permisului de conducere olsenlaci olsenlaci Buna Ziua, Va rog sa ma ajutati intr-un caz de retinerii a permisului de conducere. Un agent rutier mi-a retinut permisul 15 de zile intrucat sustinea ca am ... (vezi toată discuția)