avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Nelamurire in legatura cu un dosar fiscal pentru ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Nelamurire in legatura cu un dosar fiscal pentru mijloace mijloace de transport dobandite prin mostenire

Buna, am o nelamurire in legatura cu un dosar fiscal pentru mijloace de transport dobandite prin mostenire in anul 2014 prin care mi se cere inregistrarea in evidenta si confirmarea cu zece ani in urma. legea prevede luarea in evidenta cu 5 ani anterior anului de referinta.
Cum ar trebui sa procedez in acest caz? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare masina la administratia financiara ioana1000 ioana1000 Care este legea care precizeaza cum se inregistreaza o masina la administratia financiara : -pe ce nume : eu sunt casatorita si cand a fost sotul la ... (vezi toată discuția)
Lipsa certificat fiscal vanzator DANIELA MARIN DANIELA MARIN Buna ziua. Am achizitionat la data de 02.09.2009 o masina second de la un roman cu domiciliul in Romania care la randul sau a achizitionat-o din Germania la ... (vezi toată discuția)
Masina neînmatriculata dar plătesc impozit VirgilSiminoc VirgilSiminoc Buna ziua , acum 3 ani mi-am adus o masina din Italia si am vrut sa o matriculez, am scos primul si al doilea număr rosu , apoi am plecat din Romania si nu am ... (vezi toată discuția)