avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva cartilor de munca Forte Computers SRL Bucuresti ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva cartilor de munca Forte Computers SRL Bucuresti

Buna ziua,

Cum pot afla unde se afla arhiva cartilor de munca pt firma Forte Computers SRL Bucuresti (str Lipscani 102 Bucuresti), pt perioada 1994-1999 ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:46, 30 Iulie 2025
Va cautati carnetul de munca?
doresc sa imi pregatesc dosarul de pensionare
inteleg ca am nevoie de o declaratie de la firmele unde am lucrat
Ce declaratie ? Va trebuie fie carnetul de munca , fie adeverinta de vcehime pentru perioada prestata.
de unde le pot obtine ? (carnetul de munca sau adeverinta de vechime ?)
multumesc
Incercati la ITM Bucuresti.
Email: itmbucuresti@itmbucuresti.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș putea găsii pe cineva din bucurești să se ocupe contra ... ClaudiuMarian78 ClaudiuMarian78 Aș putea găsii pe cineva din București să se ocupe contra cost și prin împuternicire să i-mi elibereze și mie adeverințe de vechime în munca de la ... (vezi toată discuția)
Cum să obțin adeverință de vechime în munca, dacă firma ... ClaudiuMarian78 ClaudiuMarian78 Cum să obțin adeverință de vechime în munca, dacă firma nu mai exista. Am lucrat la 2 firme între anii 2003_2004 și anii 2006-2008. Fimele erau din ... (vezi toată discuția)
Problema carte de munca AndreiMIT AndreiMIT Buna ziua, Incerc sa aflu ce s-a intamplat cu cartea mea de munca, in anul 2007 m-am angajat la o firma de paza aveam aproximativ 19 ani, nu mai retin daca ... (vezi toată discuția)