avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum procedez cu TVA modificat. Trebuie acte aditionale ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum procedez cu TVA modificat. Trebuie acte aditionale la contracte?

Buna ziua! Daca am contract pt prestari servicii (SSM) cu institutii publice, cu achizitia serviciului lunar, dar plata trimestrial, cum procedez? Facturez iulie cu 19% TVA si apoi august si septembrie cu 21%? Si nu ar trebui act aditional de modificare TVA? Pt ca apare valoric TVA in contract.

Alte discuții în legătură

Calculare tva bratubotan bratubotan Buna ziua, Va solicit mai multe raspunsuri autorizate la urmatoarea problema: Sunt adm. la o asoc. de propr. iar astazi cand am ... (vezi toată discuția)
Întreprindere individualã ºi declaraþia de ºomaj ºi cas kgi_csilla kgi_csilla Bună ziua, Am a întrebare: Trebuie plătit contribuţia de şomaj şi CAS în cazul unei II înfiinţat în anul 2009 care realizează venit lunar pe baza ... (vezi toată discuția)
Completare registru casa in valuta cristian_conea cristian_conea Am o factura in valuta de 100 euro + 19 euro TVA (cand era TVA-ul 19%....) In registrul de casa in valuta se trece valoarea din factura fara TVA (100 euro) ... (vezi toată discuția)