avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am fost insurat am divorțat, acuma sunt insurat din ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am fost insurat am divorțat, acuma sunt insurat din nou și ...

Am fost insurat am divorțat, acuma sint insurat din nou și as vrea să imi fac buletinul la ia în județ de ce acte am nevoie

Alte discuții în legătură

Soțul nu-mi dă actele pentru schimbarea buletinului Ioanacosma Ioanacosma Buna sera numele meu este Ioana Cosma si am fost casatorita 9 ani cu un Domn si relatia noastra nu a mai mers si neam despartit in timp fiecare neam refacut ... (vezi toată discuția)
Mostenire ganumadalina ganumadalina Buna ziua. De vro 6 luni a murit bunicul meu si matusile mele au inceput dezbaterea de mostenire ( eu sunt mostenitoare dupa tata care e mort si el de 11 ani). ... (vezi toată discuția)
Preschimbare buletin dieter-adrian dieter-adrian Buna ziua,ma adresez celor care au intampinat aceasta problema sau ma pot ajuta in vreun fel. Problema sta in felul urmator,in urma cu aproximativ 10 ... (vezi toată discuția)