avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am făcut o rezervare la mare in luna aprilie pentru ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am făcut o rezervare la mare in luna aprilie pentru ...

Bună seara,am făcut o rezervare la mare in luna aprilie pentru perioada 15-20 august cu plata integrală pe 9 iulie pe platforma booking.com, zilele trecute mi-au trimis un email că trebuie să plătesc în ziua cazării diferența de TVA,de 2% in ziua cazării cu specificația că această diferență trebuie suportată de client.Este legal să-mi impună plata diferenței de TVA ținând cont de perioada când am făcut rezervarea și când am achitat factura integral?
Ultima modificare: Vineri, 1 August 2025
Ciupetica, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:40, 6 August 2025
mai intai, sper ca este vorba de o gazda persoana juridica din Romania. in al doilea rand, sunteti sigur ca ati primit o factura de servicii si nu una de plata anticipata? (eu asa primesc de fiecare data).
este legal ca niste servicii care vi se pun la dispozitie intre-o anumita perioada sa fie facturate conform prevederilor legale din perioada respectiva. nu gazda va impune, ci Statul Roman
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am facut o rezervare pe booking.com pt o cazare tip apartament ... ionut_mhl ionut_mhl Am facut o rezervare pe Booking.com pt o cazare tip apartament in Italia. Booking mi-a facut legatura cu proprietarul care mi-a dat un cont in care am ... (vezi toată discuția)
Insoventa, faliment StefanL61 StefanL61 Problema mea pe scurt: - in primavara am facut o rezervare, printr-o agentie de turism, pentru un sejur pe litoral intr-o tara vecina si am platit un ... (vezi toată discuția)
Tva pentru servicii turistice achitate in avans, prin early booking uditza uditza Buna ziua, Am facut in luna ianuarie o rezervare la un hotel in Romania, pentru luna August. Fiind vorba de Early booking, am beneficiat de o reducere de ... (vezi toată discuția)