avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am facut o rezervare pe Booking.com pt o cazare tip ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am facut o rezervare pe Booking.com pt o cazare tip apartament ...

Am facut o rezervare pe Booking.com pt o cazare tip apartament in Italia.

Booking mi-a facut legatura cu proprietarul care mi-a dat un cont in care am platit inainte contravaloarea integrala rezervarii.

Ajuns la adresa specificata, in Italia, in prima zi de sejur, nu am regasit cazarea de pe site. Am contactat booking care mi-a raspuns intr-un email ca respectivul proprietar a terminat contractul cu Booking cu cateva zile inainte de inceputul sejurului nostru.
Noi nu am fost anuntati de Booking cand acest lucru s-a intamplat, afland practic la fata locului.

Ajuns acolo am fost nevoit sa platesc alta cazare pt a putea efectua sejurul, cazare rezervata si platita tot prin intermediul booking.

Sunt indreptatit sa primesc inapoi banii pe acesta a doua cazare ? Evident ca pentru aceasta costul a fost mult peste costul initial.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:29, 17 Octombrie 2022
sunteți îndreptățit primiți banii plătiți inițial, de la gazda si de la booking (comisionul). booking nu e o agenție de turism, ci un site de rezervări. daca vreți daune trebuie sa va judecați

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare booking anulată de proprietar anadumitru1 anadumitru1 Buna ziua, In data de 24 aprilie 2018 am facut pe booking.com rezervare la un apartament pentru perioada 01-03.06.2018. Am achitat avansul pentru o noapte ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la booking.com Razwy Razwy Buna ziua, As avea nevoie de sfatul dvs. in legatura cu urmatoarea problema: in luna august am calatorit in Macedonia si am rezervat o cazare pentru 3 nopti ... (vezi toată discuția)
Avans cazare Jokers22 Jokers22 Buna ziua!Am si eu o nelamurire, am sunat la o vila pentru la vara, o perioada de 5 nopti. Doamna respectiva mi a cerut avans pe un iban al firmei, pentru ... (vezi toată discuția)