avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt o mama singura și am o fetiță care urmează ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt o mama singura și am o fetiță care urmează să înceapă ...

Sunt o mama singura și am o fetiță care urmează să înceapă grădinița, Pot să beneficiez de ajutorul acesta?

Alte discuții în legătură

Buna ziua . cunosc o mama cu doi copii care a fost părăsită ... Madatud97 Madatud97 Buna ziua . Cunosc o mama cu doi copii care a fost părăsită de soț , acesta nu își mai vizitează copii nu-i ajută material nici pe mama cu cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Legea din invatamant liviu333 liviu333 Va salut cu tot respectul avocat.net Revin iar la dvs. pentru a-mi clarifica situația în care se afla fetita mea, cu o întrebare aparent banala pentru ... (vezi toată discuția)
Obtinerea tutelei unei fetite de 3 ani Ovcs1 Ovcs1 Buna ziua....ma numesc suruniuc constantin ovidiu si sunt tatal unei fetite de 4 ani...fetita provine dintr-o relatie de concubinaj....am trait toti 3 in ... (vezi toată discuția)