avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Este legal sa se retina CASS la un pensionar incadrat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Este legal sa se retina CASS la un pensionar incadrat ...

Buna ziua,
Este legal sa se retina CASS la un pensionar incadradat în grad de handicap grav, conform noilor dispoziții care se aplica de la 1 august 2025?
Daca nu, atunci ce este de făcut?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Bună seara. eu sunt pensionar, cu pensie mai mare de 3000 lei. ... dodorel62 dodorel62 Bună seara. Eu sunt pensionar, cu pensie mai mare de 3000 lei. Dar am și handicap grav pe probleme respiratorii, dat definitiv, având și un aparat pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, un membru din consilul de administrație al societății ... bianca.popa. bianca.popa. Bună ziua, Un membru din consilul de administrație al societății ne-a prezentat un certificat de încadrare în grad de handicap accentuat, eliberat în ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În legătură cu acesta știre. conform oug 127/2024, ... Ionut Alecu Ionut Alecu Bună ziua. În legătură cu acesta știre. Conform OUG 127/2024, pensionarii cu handicap vizual grav, handicap grav și accentuat, ale căror pensii au ... (vezi toată discuția)