avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua. ma poate lamurii si pe mine cineva .in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua. ma poate lamurii si pe mine cineva .in legea educatiei ...

buna ziua. ma poate lamurii si pe mine cineva .in legea educatiei la art 193litera I se prevede pentru funcţia de mediator şcolar - absolvirea studiilor universitare cu diplomă de licenţă a oricărei specializări, absolvirea cu diplomă de bacalaureat a liceului pedagogic, specializarea mediator şcolar, sau absolvirea cu diplomă de bacalaureat a oricărui profil liceal, urmată de un curs de formare profesională cu specializarea mediator şcolar, recunoscut de Ministerul Educaţiei; j) pentru funcţia de secretar - absolvirea unui liceu, cu diplomă de bacalaureat, sau absolvirea învăţământului postliceal cu specialitatea tehnician în activităţi de secretariat sau a unei instituţii de învăţământ superior;
am o nelamurire,pentru cei cu facultate nu este obligatoriu cursul de mediator?

Alte discuții în legătură

Încadrare învățământ: profesor sau învățător? Dea75 Dea75 După noua lege a învățământului, voi fi încadrată ca profesor învățământ primar dacă am următoarele studii: - liceu pedagogic, 5 ani, ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)