avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dacă sora mea o murit ,o lăsat trei copii în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dacă sora mea o murit ,o lăsat trei copii în urmă ,soțul ...

Bună dacă sora mea o murit ,o lăsat trei copii în urmă ,soțul ei s-a recăsătorit iar acum numai vrea sa lase pe copii să abie legătura cu bunicii și surorile și frații moartei ,ce legi sunt ca avem dreptul la legătura cu copii ,ținând cont ca noi am fost implicați în creșterea copiilor și înainte de moarte surori mele și după moartea ei până s-a recăsătorit fostul cumnat

Alte discuții în legătură

Mostenire stoicavasile stoicavasile Tatal meu a murit iar mama s-a recasatorit acum 40 ani,Impreuna cu sotul al doilea au cumparat un apartament.Acum sunt amandoi morti. Din a doua casatorie nu ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii alexandra0406 alexandra0406 Buna ziua, Acum ceva timp a decedat bunicul meu de al 2 lea (de ce zic de al 2 lea pt ca bunica mea sa recasatorit). Decesul lui a avut loc acum o luna. El ... (vezi toată discuția)
Posibilitate contestare testament crisdarie crisdarie va supun atentiei urmatoarea speta: sora bunicii mele deoarece nu a avut copii, mi-a lasat prin testament la notar toata bunurile sale mobile si imobile. Deci ... (vezi toată discuția)