avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Comercializare băuturi alcoolice minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Comercializare băuturi alcoolice minori

Bună seara!
În cazul în care lucrez într-un magazin alimentar și am comercializat băuturi alcoolice către minori, pot fi sancționat în cadrul mai multor puncte din Legea 61/1991 R?
Spre exemplu:
Pot fi sancționat la ART 2^1, alin. 2 cu suma de 10.000 lei, cât și la art. 2, pct 23, indice 1 cu 5.000 lei și cu suspendarea activității din Legea menționată mai sus?
Ultima modificare: Luni, 4 August 2025
Kaz3, utilizator

Alte discuții în legătură

Vânzarea de alcool in parcuri chiosc Alex b1 Alex b1 Buna ziua În curând urmează să iau un mic chioșc in parcul unui oras unde se vinde vata si floricele. Întrebarea mea este daca pot vinde si băuturi ... (vezi toată discuția)
Comercializare bauturi alcoolice in spatii publice stefanrusu stefanrusu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu explicatii legale in urmatoarea situatie Detin pe o societate un vehicul fara motor, actionat cu pedale care este amenajat ... (vezi toată discuția)
Legea 61/1991 antin antin cine imi poate da si mie .l 61/1991 modificata prin Legea 153/2010 privind modificarea Legii nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor ... (vezi toată discuția)