avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lângă mine se construiește un bloc de 4 etaje, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lângă mine se construiește un bloc de 4 etaje, ...

Bună ziua. Lângă mine se construește un bloc de 4 etaje, distanța până la el este de până în 6 m. Este o gălăgie și zguduitură foarte mare, cât timp se lucrează, de la utilaje. Ce pot face? Cui mă pot adresa?

Alte discuții în legătură

Desfiintare tarc de caini adinab09 adinab09 buna ziua, am si eu mai multe intrebari legate de un tarc de caini amplasat la o distanta de 25 m de bloc. una dintre intrebari este daca e legal sa fie la asa ... (vezi toată discuția)
Tulburare proprietate paula38 paula38 Buna ziua,problema mea este urmatoarea,in stinga casei mele cind am cumparat era un teren plin cu maracini intre timp ,cineva a cumparat si si-a dezvoltat o ... (vezi toată discuția)
4 stalpi de electricitate pe proprietate privata mariusiulian mariusiulian Buna ziua, Detin o proprietate de 500mp pe care am construita o casa. In curte am rasfirati 4 stalpi mari de electricitate din beton. 2 dintre ei nu sunt ... (vezi toată discuția)