avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In luna decembrie am achiziționat sejur pt 4 ...
Discuție deschisă în Executare silită

In luna decembrie am achiziționat sejur pt 4 persoane, ...

Buna seara ! In luna decembrie am achiziționat sejur pt 4 persoane, respectiv 2 camere duble in afara tării. Acum unuia dintre participanți i-a decedat mama și nu mai poate merge. Perioadele de anulare erau 10 la sută în 15 august. Noi deja am anunțat firma de acest eveniment neplăcut și am crezut că va rămîne cei 10 la sută sa ii oprească pt anulare dar ne-a modificat noua prețul cu 75 la sută din prețul celui de al patrulea loc. E normal daca noi am făcut corecți sa ni se mărească prețul cu 100 euro la fiecare dintre noi. A mai păți cineva așa ceva, e legal ? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 5 August 2025
cirnu72, utilizator

Alte discuții în legătură

Discriminare ???? Cocollino Cocollino As vrea sa va adresez o intrebare....DE 100 PUNCTE... Intrucat in ultima vreme ma intalnesc tot mai des cu astfel de situatii in dorinta mea de a achizitiona ... (vezi toată discuția)
Conflict cu o agenție de turism coraline68 coraline68 Bună ziua, sunt pentru prima oară pe acest forum și aș dori un sfat: în data de 10.02.2016 am achiziționat printr-o agenție de turism un sejur de 10 ... (vezi toată discuția)
Asigurare complexa in strainatat calatorie maria1956 maria1956 Buna seara ,sunt in urmatoara situatie;pe data de 08.08.2017 am ajuns in Grecia. pe data de .9.08.2017 in jurul orei 15 am fost sunat din tara deoarece mama a ... (vezi toată discuția)