avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt pensionar limită de vârstă. Mama mea decedată ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt pensionar limită de vârstă. Mama mea decedată ...

Bună ziua. Sunt pensionar limită de vârstă. Mama mea decedată a avut calitatea de deținut politic, ca beneficiară a decretului lege 118/1990 . Pot moșteni cotă parte din beneficiul acestei legi 118/1990 ,prin întocmire dosar indemnizație pt. mine ? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Legea 118/1990 catzic catzic Buna ziua Am si eu o nelamurire. De curand am primit pentru bunicul meu confirmarea ca a fost luptator in rezistenta anticomunista si ca beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Decretul 118/1990 MihaiBucur MihaiBucur [b]Buna seara! Am si eu o singura intrebare: In cazul decretului-lege 118/1990, prin care se stabilesc indemnizatii pt persoanele persecutate, detinute etc. in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii simonna38 simonna38 Pot fi beneficiara a 2 indemnizații? In prezent sunt salariat, si beneficiez de o indemnizație de urmaș după mama mea , DL 118/1990 . De anul acesta ... (vezi toată discuția)