avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Daca un salariat s-a aflat in concediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Daca un salariat s-a aflat in concediu de crestere ...

Buna seara,
Daca un salariat s-a aflat in concediu de crestere a copilului acesta beneficiază de concediu de odihna aferent perioadei de suspendare a contractului individual de munca?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Paula2007 Paula2007 Buna seara! Incepind cu 01.07.2017 am fost in ccc. Din ianuarie 2017 si pina la intrarea in ccc am avut concediu medical. Nu am efectuat nici o zi de concediu ... (vezi toată discuția)
Rugaminte zile de concediu k.p k.p Buna ziua, Am si eu nevoie de o informatie pentru situatia mea. In anul 2012 eram salariata la o companie de vreo 8 ani (irelevant) si la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna platit???? ContSters79437 ContSters79437 Daca in perioada ianuarie - mai 2009 un salariat a fost [b]numai in concediu medical[/b], mai are dreptul la plata concediului de odihna aferent perioadei ... (vezi toată discuția)